Adresse: Vestervangsparken 16, Asnæs
Bygherre: Lars Jensen
Størrelse: 195 m2 + redskabsskur og carport
Entreprenør: 3T Byggeentreprise A/S
Status: opført i 2013

Husets form er en tolkning af det traditionelle gårdhavehus med en værelsesfløj og en opholdfløj. Huset er ideelt placeret ift. sol-orientering og er nænsomt lagt oven på terrænnet. Den omkransende havemur følger terrænnets naturlige fald og giver læ til den store ugenerte gårdhave med udendørs pejs.

Huset er opført i gul tegl og herefter pudset og malet hvidt. På taget er der lagt en Petersen tegl i mørkegrå nuancer. Huset indeholder tre børneværelser/ gæsteværelser samt et soveværelse med indbygget walk-inn closet samt eget badeværelse. Derudover er der et gæstetoilet, entré samt bryggers. I åben forbindelse til den udendørs gårdhave er der et 55 m2 køkken-alrum med spiseplads og opholdsmulighed.


Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /var/www/kallesoearkitekt.dk/public_html/wp-includes/functions.php on line 3297