skip to Main Content
Ore 1
Ore 1
Ore 2
Ore 3

Gæsteanneks ved Ore Strand

Dette anneks er placeret i umiddelbar nærhed til et eksisterende sommerhus fra 1970´erne i hjørnet af en sommerhusgrund.

Annekset er formet som en irregulær sortmalet træboks af to årsager: dels for at skabe en kontakt og kig til den nærliggende strand og hav dels at skabe en nærhed og kantakt til den omkringliggende have.

Annekset har direkte forbindelse til det eksisterende sommethus via en træterrasse der sammenbinder både anneks og sommerhus. Anneksets interiør er præget af og karakteriseret ved daglysets skiftende karakter eksemplificeret ved det skrå placerede shedlys i forbindelse med tagpaptaget.

Et skrået lavt placeret sidevindue skaber kig og kontakt til strand og hav når man som besøgende ligger i sengen ud for.

Alle indvendige overflader, loft, gulv og vægge er beklædt med matlakerede birkefinérplader. På sin vis står interiøret i skarp kontrast til eksteriørets sorte fre,mtong af malede lodret monterede lærketræslister, som også går i dialog med områdests mere traditionelle sommerhusbebyggelse.

Projektet er publiceret i udgivelsen ”A New Golden Age – Nordic Housing”, 2016 udgivet på forlaget Archipress M.

Adresse: Ore Strand, Vordingborg
Bygherre: Privat
Størrelse: 22 m2
Status: Opført i 2016
Foto: Jacob Hoffmann

Back To Top